Nieuws

Eerste keer strijdend om medaille bij Grand Slam

Voor de eerste keer in haar carrière heeft Hilde bij een Grand Slam toernooi mogen strijden voor een medaille. In Düsseldorf wist ze zaterdag drie keer te winnen en zo de halve finale te bereiken. Daarin verloor ze van de Duitse Miriam Butkereit, waarna ze in de strijd om brons haar meerdere moest erkennen in Maria Bernabeu uit Spanje. “Had je dit gisteren tegen mij gezegd, dan had ik hiervoor getekend.”

Lees verder

Tevredenheid na Grand Prix Tel Aviv

Bij de Grand Prix Tel Aviv is Hilde vrijdag blijven steken in de achtste finales. In de op één na grootste stad van Israël won ze in de eerste ronde van de Italiaanse Carola Paissoni, maar verloor ze vervolgens van Anna Bernholm uit Zweden. Bernhom wist uiteindelijk door te stomen naar de finale en daarin de toernooiwinst naar zich toe te trekken. Na afloop kon Hilde toch met een tevreden gevoel terugkijken.

Lees verder

Tijd voor een nieuwe stap online

De afgelopen jaren is er op sportief gebied best wat gebeurd. Ik ging op Papendal trainen, maakte de overstap naar de senioren en werd eind 2017 Europees kampioene bij de vrouwen onder de 23 jaar. Dat laatste is één van de prestaties waar ik trots op ben en het zijn verhalen die ik graag wil […]

Lees verder