Supporters

“Ga jij met mij op reis richting mijn olympische droom?”

Een carrière als topsporter, dat kan niemand alleen. Je hebt mensen om je heen nodig die je met allerlei dingen helpen. Een coach, een fysiotherapeut, een voedingsdeskundige, sponsoren, familie. Noem het maar op. Het zijn allemaal mensen die deel uitmaken van mijn carrière. Van mijn successen én van mijn teleurstellingen. Mensen op wie ik kan rekenen en met wie ik de mooie momenten kan delen. En jij kan nu ook onderdeel worden van mijn carrière, door supporter van mij te worden! Dat kan al voor 30 euro per jaar.

Als lid van mijn supportersclub ben je meer dan anderen betrokken bij mijn carrière en de weg die ik in de komende jaren inzet richting de Olympische Spelen in Parijs. Zo ontvang je minimaal vier keer per jaar mijn digitale nieuwsbrief, waarin ik unieke verhalen met mijn supporters en sponsors deel en ben je van sommig nieuws zelfs eerder op de hoogte bent dan anderen. Ook kun je met korting deelnemen aan een jaarlijkse judoclinic die ik in Markelo of omgeving jaarlijks zal gaan geven, op dezelfde dag dat ik ook een bijeenkomst voor mijn partners organiseer. Én met jouw bijdrage steun je mij ook financieel in mijn sportcarrière.

Nog even kort op een rij:
– Een lidmaatschap van mijn supportersclub kost minimaal 30 euro per jaar. Je mag ook kiezen voor een hoger bedrag.
– Je ontvangt als lid minimaal vier keer per jaar mijn digitale nieuwsbrief met unieke verhalen die anderen niet van mij lezen. Zo ben je meer dan anderen betrokken bij mijn sportcarrière en volg je me op de voet.
– Je kunt met korting zelf deelnemen of een ander deel laten nemen aan mijn jaarlijkse judoclinic.
– Met je bijdrage steun je mijn sportcarrière financieel en die steun kan ik écht goed gebruiken.
– Wanneer het jaar bijna ten einde is zal ik je vragen of je lid wil blijven. Er zal geen stilzwijgende verlenging plaatsvinden.

Nu ben je toch vast en zeker overtuigd? Je kunt hier klikken om je via het aanmeldformulier aan te melden.

Hopelijk mag ik jou en vele anderen verwelkomen bij mijn supportersclub!

Hilde Jager