Tijd voor een nieuwe stap online

De afgelopen jaren is er op sportief gebied best wat gebeurd. Ik ging op Papendal trainen, maakte de overstap naar de senioren en werd eind 2017 Europees kampioene bij de vrouwen onder de 23 jaar. Dat laatste is één van de prestaties waar ik trots op ben en het zijn verhalen die ik graag wil delen. Iets dat vanaf nu kan, want je kijkt naar mijn nieuwe website.

Ik zet stappen in mijn carrière waar ik heel blij mee ben, maar ben me er ook bewust van dat voor de doelen die ik in de toekomst wil bereiken, nog veel meer werk verzet moet worden. Dat is spannend, maar ik kijk ook ontzettend uit naar die toekomst. Eén ding dat me wel duidelijk is geworden is dat het niet meer alleen om het judo zelf draait. Er komt meer bij kijken, bij de topsport.

Onlangs ben ik begonnen met samenwerken met AK Sportpromotions. Zij verzorgen voortaan mijn management en zorgen daarbij voor dingen als deze website. Een platform waarop ik bereikbaar ben voor media, (potentiële) sponsoren en wie verder ook iets van mij wil weten. Ik kijk er daarbij naar uit om jullie als volgers op de hoogte te houden van mijn verhalen en hopelijk ook anderen te inspireren.

Wat je kunt vinden op deze website? Meer over mij uiteraard, op de pagina ‘Hilde’. Daar lees je over hoe mijn carrière begon, vind je wat andere details, foto’s en meer over mijn social media accounts. Via de nieuwspagina zal ik jullie in nieuwsberichten en blogs vertellen over alles wat ik meemaak en op de pagina ‘Wedstrijden’ vind je een overzicht van mijn resultaten en komende wedstrijden.

Ik hoop dat jullie de site, net als ikzelf, erg mooi vinden en dat jullie nog vaak een bezoekje komen brengen.

Hilde

 

Foto: Rens Jager